مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از دادگستری

سلام من دو سال پیش بهم شلیک شد دیه واسم امد امسال درسال1402 فیشم به اجرای احکام صادر شود ولی هی امروز به فردا کردن واریز نکردن الان1403 می تونم نرخ دیه تاخیر بدم یا تا کی باید منتظر باشم به گفتی خودشان تا یک ماه طول می کشه

پاسخ ها :

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام به اجرای احکام مراجعه کنید و با پیگیری از طریق شعبه ی اجرای احکام واریز دیه سهولت خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دیه شما پرداخت نشده است یا قسمتی از آن پرداخت نشده است به مبلغ امسال باید پرداخت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق واحد اجرا موضوع را پیگیری کنید
دیه به نرخ روز پرداخت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نرخ دیه شما به نرخ یوم الاداست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه دیه به صندوق دادگستری واریز شده باشد ملاک نرخ سال 1402 خواهد بود.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام دیه باید به نرخ امسال پرداخت گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
دیه باید به نرخ روز محاسبه و تادیه گردد