مشاوره حقوقی رایگان - حق مسکن توافقی

با سلام. در سند ازداج من حق مسکن توافقی قید شده.حالا من میتونم همسرم (زوج) مجبور کنم که خونه ای که من میخوام رو برام بگیره؟؟لازم بذکره خونهایکه همسرم گرفته در حد شان خانواده من هست ولی من دوسدارم نزدیک پدر مادرم باشم.ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر نوشته توافقی باید نظر شما هم جلب شود.

محمد  يميني

محمد يميني :

توافقی قید شدن یک قیدی است که بیشتر به شما اجازه نفی میدهد.یعنی اگر در منزلی که شوهر گرفته نروید میتوانید به استناد این موضوع تمکین نکرده و ناشزه هم تلقی نشوید.ولی نمیتوانید ایشان را مجبور کنید نزدیک خانواده شما بریتان منزل اختیار کند.