مشاوره حقوقی رایگان - زندگی دو همسر در یک مکان

باسلام. اگر مردی دو همسر داشته باشدآیا ان دو همسر میتوانند قانونا در یک حیاط زندگی کنند؟ یعنی فقط حیاطشان مشترک باشد ولی خانه‌شان در حیاط جدا باشد؟ در ضمن یکی از همسران قبول میکند ولی یکی دیگر قبول نمیکند، آیا قانونا میتواند قبول نکند که با هووی خود در یک حیاط مشترک ولی خانه جدا زندگی کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون زوج مکلف است که خانه مستقل و در شأن زوجه برای هر کدام از زوجه تهیه نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله می تواند و تهیه مسکن با زوج می باشد باید علیه ایشان اقدام نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، قانونا شما مکلف هستید منزل مستقل برای ایشان تهیه نمایید و این مورد جزو نفقه ایشان محسوب می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخيص مناسب بودن مسکن با کارشناس دادگستری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انچه ملاک است جهت تمکین مسکن مستقل ومتعارف برای زندگی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است با مشاور خانواده صحبت کنید سوال شما جنبه حقوقی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌تواند قبول نکند زوج مکلف به تهیه منزل متناسب و مستقل برای هریک به صورت جداگانه خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوج‌هایی که قبول نمی نماید می تواند درخواست منزل مستقل نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونی در این خصوص وجود ندارد همه چیز بسته به شرایط اخلاقی آن دو نفر است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می تواند قبول نکند و فراهم کردن مسکنی که بصورت عرفی مهیای زندگی باشد با زوج است و حسب مورد دادگاه با تعیین کارشناس به این مورد رسیبدگی می کند