مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و ضرب و شتم

سلام دختر 19ساله ای هستم در خانواده معمولی پدرم چندسالی هست تقریبا7سال که نفقه نمی دهد و دست به زن هم دارد هر چقدر کوتاه اومدیم و صبر کردیم ابروداری کردیم درست نشد. به تازگی فهمیدم که زن صیغه میکند ایا این درست هست که ما خانواده اش هستیم اینطوری مارو اذیت کند و به ما رسیدگی از قبیل پوشاک خوراک و توجه کم بزارد؟ما 3تا بچه هستیم ایا ما حقی نداریم که پولی برای ما خرج شود یا کتک بخوریم دیشب 8تا سیلی تو اعصبانیت کوبید زیر گوشم الان گوش و فکم درد میکنه چند مشت دیگه هم مادرم خورد تا کی صبر کنیم توروخدا یه راهکار بدین من چیکار کنم جایی هم نداریم بریم یعنی پشتیبانی هم نداریم لطفا زودتر جواب بدین خسته شدم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام عزیزم
در خضوص ضرب و شتم که باید همون وقت زنگ بزنید 110 بیاد صورتجلسه کنه و بعد شکایت کنید در خصوص نفقه هم باید دادخواست بدید تا حکم صادر بشه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما می توانید ترک انفاق کیفری دردادسرا ومطالبه نفقه در شورای حل اختلاف یادادگاه شکایت کنید اگرهم هنوز اثار ضرب وجرح دربدنتون است سریعتا به کلانتری یا دادسرا مراجعه کنید وشکایت کنید تابه پزشکی قانونی معرفی شوید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما سه شکایت میتوانید بکنید .1مطالبه نفقه شورای حل اختلاف2.ضرب و شتم دادسرا 3ترک انفاق دادسرا