مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق خودرو بدون مجوز

سلام.بنده خدایی بعد تصادف اتاق خودرو خودش رو بدوتـمجوز تعویض کرده و تعویض پلاک نمی دن بهش می خواستم ببینم راه حل قانونی برای تعویض پلاک چیه و اگر این خودرو رو به صورت قولنامه ای بخرم چه مشکلاتی برام پیش خواهد امد؟درمواردی مثل مثل بیمه . پارکینگ توقیف و...چه مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می بایست از طریق پلیس راهور اقدامات قانونی را انجام دهد.
خودرویی که به صورت قولنامه ای خریداری شود چون تعویض پلاک نميشود از نظر قانون همچنان صاحب پلاک مالک شناخته می‌شود. اگر ایشان بدهکار شود ، طلبکاران می توانند خودرو را توقیف کنند. اگر خودرو به پارکینگ برود صاحب پلاک می تواند آنرا آزاد کند یا کسی که وکالت در ترخیص خودرو از طرف مالک داشته باشد