مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق و تعویض رنگ پراید مدل 83

سلام و درود من سال 98 یه پراید 131صبا مدل 83 به صورت تصادفی خریداری کرده ام و نیاز به تعویض اتاق داشت من اتاق ماشین رو بدون مجوز تعویض کردم ولی اتاق نو گرفتم بدون فاکتور کارخانه، رنگ ماشین سورمه ای خودش ولی اتاق نو سرمه ای رنگ نداشت به اجبار سفید انداختم، خلاصه کلا وسایل نو انداختم روش، میخواستم بدونم که تعویض پلاک میشه
و اینکه الان پلاک ماشین مال یه شهرستانیه از استان آذربایجان شرقیه، و خودم که وکالت به اسممه در یکی از شهرستان های آذربایجان غربی زندگی میکنم، ایا برای تاییدیه اتاق باید برم همون شهرستانی که پلاک خودرو در حال حاضر به اسمشه؟چون هم استان خودمون رفتم هم تبریز ولی یه جوابی بهم ندادن که بفهمم چیکار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید بخدا با کلی دردسر تونستم جمعش کنم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

خیر تعویض پلاک نمی شود بهتر از از همان استان خودتان اقدام کنید

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

به شهرمحل زندگی خودت جهت تعویض پلاک مراجعه باتوجه به اشکالاتی که درتعویض اتاق ورنگ بوجود آمده به اداره آگاهه ومرجع قضایی معرفی می شوی بارای دادگاه وطی مراحل قانونی پلاک خودرو برابروکالتنامه معتبر تعویض می شود