مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سهامی خاص

شرکت سهامی خاص رو طی حکم قطعی محکوم به پرداخت مبلغ معینی نمودم اجراییه صادر شده ما اموال شرکت تکافوی نمیکنه از طرفی مدیر عامل شرکت در یک شرکت دیگری مشغول به کار هست و تمام اموالش رو به نام زنش کرده و زن مدیر عامل هم جز سهامداران شرکت هم هست سوال من اینکه من چطوری میتونم مدیر عامل را بازداشت کنم تا حق منو بده تو اجراییه محکوم به را باید ده روز پرداخت می‌کرد هیچ کاری نکرده نمیتونم طلب خودمو بگیرم میتونم اموال شخصی رو توقیف کنم یا بازداشت کنم تا پول منو مجبور باشه بده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست ورشکستگی شرکت را مطرح نمایید تا حکم قطعی ورشکستگی شرکت صادر
بشود و. ...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون شرکت محکوم شده مدیرعاملو کاری نمیتونی بکنی فقط باید درخواست ورشکستگی شرکت را بدهی به دادگاه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر طلب شما مستند به چک است می توانید نسبت به مدیرعامل صادرکننده چک نیز اجراییه بزنید ولی اصولا مدیرعامل مسول بدهی شرکت نیست و در مواردی که دارایی شرکت تکافوی بدهی ها را نمی دهد باید تقاضای صدور حکم ورشکستگی شرکت را درخواست کنید.