مشاوره حقوقی رایگان - ارث

آیا زن از زمین خالی ( هرنوع مسکونی تجاری کشاورزی ) ارث میبرد چه مقدر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول ارث می‌برد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی شما از قیمت آن ارث میبرید و میزان آن 1/8هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه از عین اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول ، به اندازه 1/8 ارث خواهد برد

و در مورد اموال غیر منقول خانه ، زمین و ...
زوجه نمی تواند ابتدا درخواست نماید که باید سند خانه به اندازه سهم ایشان
، به نام زوجه انتقال پیدا نماید

و زوجه باید ابتدا مطالبه قیمت زمین و خانه را مطرح نماید و اگر سایر ورثه حاضر نشوند که قیمت خانه و زمین را طبق
سهم زوجه پرداخت نمایند زوجه می تواند درخواست نماید که به اندازه سهم خود ، سند مالکیت به نام زوجه انتقال پیدا نماید