مشاوره حقوقی رایگان - ارث زن از زمین زراعی و مسکونی

سلام وقت بخیر
اگر مرد سال 83 مرحوم و گواهی حصر وراثت سال 92 گرفته بشه. زن از "زمین" زراعی و مسکونی یک هشتم سهم داره؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتی که مرد هیچ فرزندی نداشته باشد، سهم زن یک چهارم از اموال منقول، همه اموال خواهد بود. همچنین از فروش اموال غیرمنقول یعنی عرصه و عیان – ساختمان و زمین – به میزان یک چهارم سهم خواهد برد.درصورتیکه فرزند داشته باشد یک هشتم