مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اجاره نامه معارض اداره اوقاف

باسلام درود بنده یک اپارتمان سه طبقه در سال 89 با جواز ساخت شهرداری بنا نمودم وسال 92با اداره اوقاف تنظیم سنداجاره نسبت به عرصه وهم اعیانی نمودام ودر سال 93 زمین معارض پیدا شد در چند مرحله طرح شکایت کرد که در نهایت هم کیفری وهم حقوقی ردشد درسال95 علیرغم به اداره اوقاف نفوذ کرد وبا راهنمای دادخواست ابطال اجاره من حکم الزام به تنظیم سند را درخواست نمود ودر روز جلسه بنده را مسترد نموده واداره اوقاف حضوری در جلسه بیان کرده که ان زمین هیچگونه معارضی ندارد در صورتی که بنده اجاره ان اداره را داشتم وهم در ان ملک زندگی میکردم وبامستندات رای بدوی که در تجدید نظر نقض شده بود قاضی حکم الزام به تنظیم سند فی مابین صادر کرد من وقتی خبر دار شدم که مراجعه به اوقاف برای برای تمدید اجاره نامه که به من گفتن اجاره نامه شما به نام شخص دیگری انجام شد نه اداره اوقاف به من اطلاع رسانی کرده بود ونه دادکاه و بعد واخواهی کردم قاضی رد کرد ابطال اجاره معارض را دادخواست دادم دوباره همون شعبه به یک بهانه مضخرفی رد کرد که اعتراص کردم در تحدید نظر بع از شش ماه پرونده من ردشد دادنامه صادر شد که به دلیل بر طرف کردن نقض پرونده وارد ماهیت پرونده نشدن چرا چون وکیل محترم بنده حق الوکاله خود را ثبت نکرده وبهش ابلاغ شده ایشان نادید گرفته پرونده به همین سادگی رد شد وخاک برسر من شد حاصل پنجاه سال عمرم به فنا رفت حالا از شما تقاضای دارم بنده را راهنمای کنید چه راهی هست که من حق زن وبچه ام را از این ادم ناملعون بگیرم ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای به صورت قرار صادر شده، دادخواست مجدد قابل طرح است