مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو اقساطی

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
یک خودرو به صورت اقساطی از یکی از شرکت های خودرو سازی خرید کردم
متاسفانه 2 قسط ان معوق گردیده و شرکت ضمن تماس به بنده گفته که خودرو رو توقیف خواهند کرد
میخواستم بدونم که چطوری میشه مطلع شد که خودروی بنده در حال حاضر توقیف شده یا خیر؟
و ایا برای توقیف خودرو حکم قضایی از دادگاه لازم است یا شرکت مربوطه به طور مستقیم میتواند خودرو رو در سیستم راهنمایی رانندگی توقیفی اعلام کند یا ابتدا باید از طریق دادگاه وارد شده که حکم توقیف بگیرد؟؟؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر تونستید از پلیس 10 خلافی بگیرید، هنوز خودروی شما توقیف نشده، و اینکه می تونید از راهنمایی و رانندگی شهرتون استعلام کنید.
برای توقیف خودرو دستور قضایی لازمه

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

برای اطلاع از توقیفی به راهنمایی و رانندگی یا مراکز وابسته مانند پلیس 10 مراجعه فرمایید .
به دستور قضایی می توانند دستور توقیف بگیرند.
بهتراست به شرکت مراجعه کرده و از شرکت تقاضای مهلت برای پرداخت کنید.