مشاوره حقوقی رایگان - زمين

با عرض سلام در زمان زنده بودن پدربزرگم پدرم زمينی رو از ايشان خريداری ميكنن و توسط شورای محل نوشته و امضا ميشود 30 سال قبل و الان پدبزرگم هم 15 ساله كه فوت كرده زمين ها به طرح مكانيزه دراومدن چندين سال و اسم پدرم رد شده است تازگی عموم برای پدرم شكايت كرده كه اين زمين مال من است و تو قرار بود چند سال بكاری و پس بدی ميگه من خط خريدم از تو جلوتره در صورتی كه خط خريد نامه پدرم توسط شورا و چند تن شاهد در مغازه همون عموم 30 سال پيش نوشته شده برای پدرم احضاريه اومده و 2 10 96 بايد بره دادگاه براش زدند كه متهم به تصرف عدوانی هستی پس خط ما چی ميشه اصلا تو اين 30 سال كجا بود ما شهود داريم يعنی واقعا اون زمينو ميتونه بگيره پدرم هزينه گرفتن وكيل رو نداره تورو خدا كمكم كنين.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
با بنده تماس بگکیرین

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.