مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوج در دادگاه داوری

من(زوجه) از همسرم (زوج)وکالت طلاق بلاعزل گرفتم در دفترخانه انجام دادیم... با امضای الکترونیکی... روند پرونده تا اینجا به خوبی انجام شده شنبه دادگاه داوری داریم داور ها هم مشخص شده و مشکلی نیست همسرم بخاطر شهرمون که کوچیکه میگه روز دادگاه داوری میشه نیام چون نمیخوام کسی منو ببینه ...آیا عدم حضور زوج در دادگاه داوری در طلاق یک طرفه با این شرایط من مشکلی در اون یک جلسه ایجاد نمی کنه ؟ خیلی استرس دارم ممنون از لطفتون و محبتتون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر مشکلی ندارد و میتوانید طلاق بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید
لایحه نیز می‌توان ارسال دارید