مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به داوری در طلاق

طلاق از طرفه زوجه بوده
مشاور عدم سازش
شورا حل اختلاف عدم سازش داده
قاضی در مرحله اول به زوج تاکید کرد که بهتره توافق کنی!
و اکنورن به داوری اراجاع داده شده
مراحل بعدی چه میباشد و چند مرحله مانده تا حکم صادر بشه(بدون اعتراض و با اعتراض)

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد بستگی به این دارد که رای چه با‌شدو کسی اعتراض کند یا نکند
بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدت زمان رسیدگی بستگی به روند ان دارد . معمولا اگر توافقی نباشد زمان بیشتری میبرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از داوری قاضی اظهارنظر خواهد کرد.
توجه داشته باشید زوجه جهت طلاق باید دلیل داشته باشد و اگر دلیل ارائه ندهد طلاق رد خواهد شد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

روند پرونده بستگی به موارد زیادی دارد و شلوغی دادگاه و سرعت رسیدگی عدم توافق طرفین و اعتراضات طرفین به رای صادره در هر مرحله از رسیدگی و...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان قابل پیش بینی نیست چرا که به عوامل مختلفی بستگی دارد لیکن قاضی رسیدگی کننده بعد از اعلام نظر داور رای را صادر خواهد نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا داور طرفین نظر خود را اعلام خواهند کرد و بعد از نظر داور ، قاضی با توجه به دلایل و مستندات
زوجه ، رای صادر خواهد کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بعد از تصمیم داور قاضی مبادرت به رسیدگی و دلایل را بررسی و حکم مقتض صادر می نماید . حکم ازسوی طرفین قابل اعتراض به دادگاه تجدیدنظر است. پس از آن حکم دادگاه تجدیدنظر قابل فرجام خواهی در دیوانعالی کشور است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بعد از اعلام نظر داور اگه عسر و حرج زوجه از قبل به اثبات رسیده باشه حکم صادر میشه و طلاق هم موضوع حکم قرار میگیره اگر غیر این باشه بازهم نمیشه با اعلام زمان مشخص گفت که حتما حکم صادر میشه اما به صدور حکم نزدیک هست

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

مرحله بعدصدوررای و تجدیدنظرودیوان عالی کشور

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

پس از تایید داوران از سوی دادگاه، جلساتی با حضور داوران و زوجین برگزار خواهد شد. تعداد این جلسات مشخص نیست و داوران می توانند از دادگاه زمان بیشتری درخواست کنند اما به طور قطع نباید کمتر از دو جلسه باشد. طی این جلسات مشکلاتی که سبب ایجاد تنش میان زوجین شده بررسی می شود و داوران باید در جهت رفع اختلافات و سازش میان زوجین تلاش کنند و نظر نهایی خود در خصوص امکان یا عدم امکان سازش زن و مرد را به دادگاه اعلام نمایند.

اگر یکی از زوجین از حضور در جلسات خودداری کند باز هم روال طی خواهد شد و تاثیری در جلسات داوری ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مارحل آخرین می‌باشد و حکم باید صادر شود حکم طلاق و بعد هم اجرای صیغه طلاق در دفتر رسمی طلاق

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام .
بعد از ارائه ی نظریه توسط داوران ، دادگاه اقدام به صدور رای خواهد نمود .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زمان قابل پیشبینی نمی باشد بسته بهوروند پرونده و اعتراض/ عدم اعتراض طرفین دارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام مدت قابل پیش بینی نمی‌باشد.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

داوری - رای دادگاه - تجدید نظر - دیوان عالی کشور تمام این مراحل باید طی شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

گواهي عدم امكان سازش و آزمايش بارداري و تشريفات اداري طلاق

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی پس از اعلام نظر داوری جلسه ای جهت رسیدگی به امور مالی و غیر مالی تعیین و سپس رای صادر می گردد. در دومرحله تجدیدنظر و فرجام خواهی امکان اعتراض به رای طلاق وجود دارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

مطابق قانون اختیار طلاق با زوج میباشد و زوجه صرفا با وجود شرایط خاص امکان طلاق گرفتن دارد که البته آن شرایط به سادگی احراز نمیشود و معمولا با عدم پذیرش مواجه میشود