مشاوره حقوقی رایگان - رم گمشده

با سلام و وقت بخیر
من چند روز پیش رم موبایلم خراب شد و اونو بردم پیش تعمیر کاری که اونو درست کنه ولی شخص تعمیر کار رم منو گم کرد و به جای اون رم خراب دیگه ای به من داد و ادعا کرد که رم خودمه
آیا با اینکه مدرکی علیه این شخص ندارم میتونم ازش شکایت کنم ؟؟ و آیا راهی هست که بتونم اطلاعات رم گمشده را از بین ببرم که ازش سو استفاده نشه ؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دلیل قانونی نداشته باشید، دعوای شما رد میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتونید شمایت کنید اما بت. اثبات ادعا برعهده خودتان است و باید دلیلی داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید دلائل اثباتی داشته باشید از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به جرم خیانت در امانت شکایت کنید ولی باید ادله اثبات داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
شاهد دارید؟