مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته

با سلام
جهت استرداد سفته ضمانت حسن انجام کار که در سفته این موضوع قید نشده و سفید امضا شده و هیچ مدرکی ندارم ...نه در قرارداد آمده نه جایی ...رسید هم ندارم . شاهد هم ندارم چون اونجا مشغول بکارند مسلمه که نمیان....اظهار نامه دادم...سفته مو ندادند.‌حال چطور سفته هامو بگیرم؟آیا با دادخواست استرداد سفته ،در حالیکه مدرک ندارم و سفته سفید امضا است میتوانم بگیرم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هیچ گونه مدرکی نداشته باشید نوبت به قسم میخورد و اگر قسم اجرا شود دعوا پذیرفته میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اثبات خواهد شد
شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته امانی را به طرفیت شرکت و مدیرعامل اقامه نمایید و
و شما فقط اثبات نمایید که در شرکت
مشغول به کار بوده اید و ..