مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من یک سفته 300 ملیونی برای کار به کسی دادم کارمون هم یک روز طول نکشید چگونه میتونم سفته رو ازشون بگیرم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اول باید دید منشا این سفته چیست و در صورت استحقاق می توانید دادخواست استرداد سفته بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اظهارنامه با ذکر شماره سفته ها ابتدا آنها را مطالبه نمایید اگر نداد شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید، اگر مسترد نکرد دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه استرداد نمایید
وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته اقدام کنید. در صورت عدم پاسخگویی ، دادخواست به خواسته استرداد لاشه سفته در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته را تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته رابدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توافق از ایشان دریافت نمایید در صورتی که به شما تحویل نداد با ارسال اظهارنامه استرداد سفته به شماره فلان را درخواست نماید و همچنین در اظهارنامه قید بفرمایید که کار شما یک روزه بوده انجام شده و دلیلی بر مبنی بر باقی ماندن لاشه سفته در یک طرف مقابل وجود ندارد