مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری درصد جانبازی

با عرض سلام
بنده در دوره 8ساله جنگ 5ساله بودم که خانه ما بر اثر بمباران ویران شده و خودم به همراه مادرم مجروح شده و به بیمارستان منتقل شدیم.الان من میتونم دنبال پرونده ایثارگری و گرفتن درصد جانبازی باشم.توی همون بمباران پدر و مادر من جانباز شدن و الان پرونده دارند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید . درخواست دهید