مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری درصد جانبازی طبق ماده 87

حقیر دارای کارت ایثارگری هستم و درسال نود و هفت برای تایین درصد جانبازی به پادگان مربوطه و یگان محل خدمتم در سنندج مراجعه کردم و از طریق بیمارستان 524 ارتش به کمیسیون پزشکی در مورد اعصاب و روان هم سنجش شنوایی به پزشکان معرفی شده از طرف بیمارستان مراجعه کردم و هر دو مورد تایید شد که مشکلاتم ناشی از چنگ و جبهه میباشد چند سال گذشت و خبری نشد تا فروردین 1401 دوباره از یگان مربوطه باهام تماس گرفتن که بنیاد شهید دوباره خواسته که زیر نظر پزشکانی که خودشون معرفی کردن دوباره تحت آزمایش قرار بگیرم که بعد دوروز دوباره تایید شدم
ولی متاسفانه تا امروز 15 /9 /1401 هیچ خبری نشده
باوجود اینکه بالای 60 سال سن دارم و شغل مناسب وحتی بیمه هم ندارم و خودم هم با داشتن عروس و داماد ونو اجاره نشین هستم و تو موقعیت بد اقتصادی بسر میبرم خواهشا راهنمایی کنید کجا برم که بهم جوابی داده بشه و ترتیب اثر داده بشه

متولد تهران و ساکن تهران منطقه 9 هستم

ممنون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اداره امور ایثارگران نزاجا در لویزان اتوبان شهید بابایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به امور ایثارگران مراجعه و پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران موضوع را پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر احتراما اداره مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به امور ایثارگران مراجعه نمایید