مشاوره حقوقی رایگان - اوقاف

سلام حدود 20 سال قبل 80متر زمین از موقوفه استان قدس اجاره نمودم ولی بدلیل خارج از محدوده بودن امکان بهره برداری از آن مقدور نبود اجاره بها آن پرداخت شده هم اکنون داخل محدوده شهر است شهرداری آنرا تصرف کرده درختکاری نموده. علیه شهرداری دادخواست تصرف عدوانی دادم ولی بلحاظ اینکه قبلا اجاره نامه بنام کس دیگری بود 10سال پیش رای برائت اتهام تصرف صادر شد. حال شهرداری کلا اعلام نموده چون موقوفه برای تفکیک اقدام نکرده شما هیچ سمتی ندارید. الان کل زمین در طرح خیابان قرار گرفته و تاکنون هیچ درآمدی از این ملک نداشتم. پیشنهاد شما چه نوع دادخواستی علیه چه کسانی بدهم. ضمنا سال گذشته دادخواست تحویل مبیع به طرفیت اوقاف دادم نتیجه ای حاصل نشد. مجددا دادخواست خلع ید به طرفیت ایادی ماقبل و شهرداری دادم ولی بلحاظ اینکه دیدم جو دادگاه مناسب نیست دادخواست را مسترد نمودم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به جای اینکه به اشتباه تمامی دعاوی حقوقی یا کیفری مدنظرتان را طرح و اقامه نموده و هزینه و وقت خود را هدر و تلف نمائید (به دلیل اینکه تخصصی در امور حقوقی و وکالت ندارید)لازم است از مشاوره حقوقی حضوری در دفتر وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضایی خود با پرداخت حق المشاوره مقرره بهره مند شوید تا در صورت ذیحق و ذینفع نمودن در اقامه دعوی ، وکیل مورد نظر وکالت پرونده شما را با دریافت حق الوکاله توافقی پذیرش نماید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام این موضوع به صورت دقیق باید توسط وکیل پیگیری شود به این دلیل که حضرت عالی از چند و چون و نحوه عملکرد شهرداری در این گونه موارد مطلع نیستید و ممکن است علاوه بر از دست دادن مال متحمل هزینه های ناروایی نیز بشوید
شما می توانید برای استخدام وکیل و یا مشاوره حضوری با همکاران و یا بنده تماس حاصل نمایید.