مشاوره حقوقی رایگان - دایی ناتنی پدرم

با سلام و خسته نباشید.
پدر من فوت کرده و مادر بزرگ و پدر بزرگ هم فوت کردند
میخواستم بدونم ایا میشه از من و دایی پدرم که مادرش با مادره مادر بزرگه من یکی نبوده ولی از پدر یکی بودند تست dna بگیرن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است باید تقاضارا مطرح بفرمائید ک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

آزمایش DNA برای اثبات نسب پدری و فرزندی یا مادری و فرزندی ، باید بین یا فرزند و پدر و مادر انجام بشود یا در صورت فوت پدر
، بین شما و دو نفر از برادران
انجام بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر از بستگان درجه یک قابل اقدام باشد با پزشک متخصص مشورت نمایید