مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با خواهرزن

سلام دوستی دارم که باخواهرزنش رابطه جنسی داشته وازاین رابطه بچه ای پسربه دنیاآمده ولی چون زن همسر سیغه ای داشته معلوم نیست بچه مال ‌کیه حالامیخوادبدونه که چکار کنه که هم متوجه بشه بچه مال کیه واگه مال دوستم باشه میتونه بچه رو بگیره از زنش هم داره جدا میشه خانمش فهمیده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تست دی ان ای دهد تا بر اساس نظریه پزشکی قانونی مشخص شود

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

با آزمایش ژنتیک مشخص میشه
اگه مال خودش باشه میتونه بگیره، البته تا 7 سال حضانت به عهده مادر هست مگر اینکه عدم صلاحیتش مشخص بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در اینجا می‌بایست آزمایش دی‌ان‌ای داده شود بچه متعلق به هر شخصی که باشد برای اوست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به حساسیت موضوع مشاوره تلفنی یا حضوری پیشنهاد می‌دهیم

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام می‌توانند با مراجعه به آزمایشگاه مشخص گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون فرزند به دنیا آمده متعلق به پدر قانونی فرزند ( مردی که با زن عقد موقت داشته ) است مگر در مراجع قضایی خلاف آن اثبات گردد

فقط پدر قانونی فرزند میتواند شکوائیه نفی ولد یا نفی نسب را
مطرح نماید
و امکان پیگیری و اقامه دعوا توسط شوهر خواهر وجود نخواهد داشت
و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای مشخص شدن والد طفل به دنیا آمده بایستی از طریق آزمایش دی ان ای اقدام شود‌.