مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی گواهینامه

سلام وقت بخیر من ماه قبل ثبت نام رانندگی داشتم و بعد معاینه ، پزشک من رو به کمیسیون پزشکی ارجاع دادن
چشم هام ضعیف هستش و دید هر کدوم 4/5 هست (دید هر دو چشم باهم 9) ولی باز هم کمسیون منو رد کرد و گفت نمیتونم گواهینامه بگیرم در صورتی که من قبل از سن قانونی و اقدام برای گواهینامه رانندگی میکردم و مشکلی نداشتم
ایا نظر رد شدن من توسط کمیسیون در سایت ثبت میشه؟ اگه ثبت شه میشه حذفش کرد؟
چند مدت دیگه باز میتونم برای گواهینامه اقدام کنم؟
توروخدا واضح منو راهنمایی کنید. من خیلی منتظر این لحظه بودم و الان که رد شدم خیلی ناراحت شدم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه چشمت ضعیفه اصرار نکن برای خودت و دیگران خطرناکه

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

مجدد آزمون دهید ولی شرایط قانونی برای اخذ گواهینامه وجود دارد امکان جراحی چشم شاید بتواند در قبولی کمکتان کند .با پزشک مشورت کنید