مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی یگان پاسدار ارتش

با سلام
بنده به مدت 6 ماه در یگان پاسدار هوانیروز ارتش در حال خدمت هستم و در این مدت به ازای هر 48 ساعت پست دادن 24 ساعت ‌‌‌‌‌بخواب می شوم.
و در این مدت هیچ خبری از مرخصی 2/5 روز استحقاق ماهیانه یا مرخصی به ازای 45 روز 15 روز (مرخصی رایج سایر پادگان ها) نیست.
ایا برای افراد بومی، قانون، مرخصی بالاتر از 24 ساعت برای خدمت سربازان این یگان در نظر نگرفته؟

پاسخ ها :

مرخصی سربازی سربازی