مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی رفتم برگه مرخصی گم کردم

سلام خسته نباشید رفتم مرخصی بنده یادم رفت لباسامو انداختم لباسشویی یادم رفت که برگه مرخصی بردارم اونم خیس شد کلا از بین رفت برم پادگان چی میشه نمی‌دونم چیکار کنم میشه بگین امکانش هست بازداشت بشم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در مهلت مربوطه خود را به یگان مربوطه معرفی کنید مشکلی پیش نمیاد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام با فرمانده صحبت کنید ایشالله چیزی نمیشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ثبت سیستم شده باشد مشکلی نیست.در این مورد توضیح دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مراجعه کنید
در دفتر ثبت شده است