مشاوره حقوقی رایگان - تخریب گوشی

با سلام بنده 7 ماه پیش با یک نفر درگیر شدم بابت ضرب و جرح و توهین و تهدید و تخریب گوشی شکایت کردم دادسرا به شکایت تخریب گوشی رسیدگی نکرد به خاطر اینکه قیمت آن 3 میلیون تومان است. جواب درست و حسابی هم نمیدهند. حالا چه کاری از بنده ساخته است تا خسارت گوشی را بگیرم؟؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به ادله اثباتی دارد ربطی به قیمت گوشی ندارد.می توانید حقوقی شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرار منع تعقیب صادر کرده، ظرف مهلت قانونی به آن اعتراض کنید

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

درود بر شما - قیمت مال تخریب شده اساساً در موضوع شکایت تخریب همان مال بی تاثیر است . احتمالاً قاضی یا مقامات دادسرا در حال تحقیقی هستند که با پیگیری مطلوب حتماً پاسخ می دهند . دقت داشته باشید پیگیری قضایی عملی هوشمندانه ، مدبرانه و قابل مدیریت هست . به موقع و به شکل مطلوب پیگیری کنید تا به پاسخ مطلوب برسید نه این که هرموقع که نظرتان بود وارد صحن دادسرا شوید . پیشنهاد می کنم با وکیل دادگستری و از نزدیک مشورت کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قیمت گوشی تاثیری در شکایت تخریب ندارد و اگر تخریب گوشی عمدی باشد باید رسیدگی شود ولی اگر در حین درگیری و به صورت غیر عمدی آسیبی وارد شود شکایت تخریب نتیجه ای نخواهد داشت.
شما بابت خسارت گوشی اگر شاهد یا مدرکی دارید می توانید دادخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید.