مشاوره حقوقی رایگان - مانع اشتغال زوجه

با سلام
ما 15 ساله ازدواج کردیم و دوتا بچه داریم خانم من زمان ازدواج خانه داربوده و عنوان شده ولی الان حدود یکساله حسابدار یک شرکت شده ولی تایم کارش زیاده جوری که بچه های ما نمیتونن خونه تنها باشن و همیشه خونه مادر همسرم هستن و بنده از این کار ایشون راضی نیستم میخواستم بدونم میتونم مانع از اشتغالش بشم؟
و اینکه در دادگاه چجوری باید عدم تمکینو ثابت کنم؟از طرفی هم به خاطر همین کار به مشکل خوردیم و خانمم درخواست مهریه و اموال کرده خواهش میکنم کمکم کنید ببینم میتونم جلوی اشتغالشو بگیرم یا نه ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام امتناع از شغل در صورتی که مخالف شأن خانوادگی باشد در غیر اینصورت خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اشتغال ایشان برخلاف مصالح خانوادگی باشد می توانید دادخواست بدهید