مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در امر سند زدن خونه و اعلام خسارت

با سلام من یبار درخواست دادم متاسفانه جواب ندادن وکلا. سال 92خونه خریدم تا به الان سند نزده منم سال 97اون خونه فروختم که خریدار سال 1400 از من شکایت اعلام خسارت و از صاحب سند الزام سند شده و رای بر خسارت 32میلیون و هزینه دادرسی شده و صاحب سند الزام سند شده ایا من میتونم از فروشنده که خریدم اعلام خسارت بکنم در ای پرونده، یا مجداا جدا شکایت کنم چون قید شده روزی بیست هزار تومان اگه سند نزنه بهم بده، لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر در قرارداد خسارت وجه التزام مشخص شده باشد شما باید دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام
روزانه به طرفیت فروشنده اقامه نمایید