مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

با سلام. بنده دوتا خانه مسکونی دارم که هردوش اجاره دادم و مستاجر داخلشه خودم هم مستاجر هستم الان شرایط اجاره ندارم میخوام برگردم به یکی از خانه هام که موعد قراردادش رو به اتمامه مستاجر هم تخلیه نمیکنه آیا درخواستم برای تخلیه قابل قبول هست قرارداد بنگاهم دارم که ثابت کنه مستاجرهستم واحتیاج شخصی دارم باتشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است چون نیاز شخصی دارید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

بله شما با توجه به میازتون و فرا رسیدن موعد تخلیه ملک می تونید از طریق شورای حل اختلاف محل تقاضای تخلیه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا بله دستور تخلیه صادر
خواهد شد
با توجه به اینکه خود شما مستاجر
هستید دستور تخلیه فوری صادر خواهد شد

و شما باید دادخواست دستور
تخلیه فوری به طرفیت مستاجر در شورا اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اتمام قرارداد اجاره می توانید با اعلام نیاز شخصی دادخواست تخلیه بدهید