مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خلع ید مشاعی

بلسلام خدمت وکلای محترم سه دانگ سه دانگ دراپارتمانی شریک هستیم بنده بافرزند 14 ساله ام به خاطر ضرب وشتم همسرم درخانه پدرم زندگی میکنیم اگر دادخواست خلع ید بدهم ایا همسرم را از انجا بیرون میکنند لطفا مراحل اش رابه من توضیح دهید. با تشکر از شما وکلای محترم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله هر یک از مالکین مشاعی می توانند عدم تصرف شخص دیگر را بخواهد اما برای مراحلش باید علم حقوق داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر یک از مالکین مشاع می توانند در ملک خود بدون مزاحمت برای دیگری، تصرف نمایند و اگر تصرف یکی از مالکین مانع دیگری باشد می توانید اقدام کنید اما در خصوص شخص خود شما باید گفت که میتوانیم از طریق مطالبه مهریه به کمک اجرای ثبت، سه دانگ متعلق به همسرتان را توقیف نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست خلع ید بدهید
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هر یک از مالکین مشاع می توانند در ملک خود بدون مزاحمت برای دیگری، تصرف نمایند و اگر تصرف یکی از مالکین مانع دیگری باشد می توانید اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدهید.