مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر در اموال مشاع

با سلام
بنده سال94 یک قطعه زمین 230متر از یک قطعه 1000متری دارای سند 6 دانگ که بین دو شریک به صورت 3دانگ3دانگ بوده خریدم که یکی از شرکا 3دانگ خودش رو به نام یک نفر دیگر به صورت وکالت تام واگذار مینماید و ایشان به یک نفر دیگر فروخته و سپس بنده خریداری کرده و یک دکل مخابراتی نصب نمودم و طبق قولنامه به صورت چهار دیواری و ابعاد مشخص به بنده تحویل گردید حالا شریک دوم از بنده شکایت کرده و دادخواست خلع ید مشاع وقلع وقمع داده باید چیکار کنم؟؟
آیا میتوانم از نفری که خریداری کردم شکایت کنم و در خواست ضررو زیان نمایم؟
با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای هر دو طرف نیاز به ادله حقوقی دارد در هر حال قرارداد شما و فروشنده تابع تعهدات فی مابین و شروط ضمن عقد ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد می‌باشد