مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پزشکی قانونی

من 2 سال پیش تصادف کردم و 28 بار اتاق عمل رفتم، 8 ماه و سیزده روز در بیمارستان بستری بودم به دلیل عفونت شدید پا مجبور به عمل استخوان لگن پام شدم که جواب نداد. سیمان داخل استخون پام گذاشتم که جواب نداد مجبور به برداشتن گوشت و پوست برای پام شدم که جواب نداد آخر مجبور شدم به‌دلیل عفونت شدید پای راستم دو با قطع کنم یک بار از زیر زانو و یک بار از روی زانو،پزشک قانونی هیچ کدام را قید نکرده فقط زده قطع پا از روی مفصل زانو . آیا من می‌توانم اعتراض کنم نسبت به حکم پزشک قانونی؟ ضمنا 14 ماه الیزارف، 2 ماه فیکساتور و حدود 2 ماه پلاتین داخل پام بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعتراض کنید و مدارک پزشکی را پیوست نمایید.