مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند و پلاک خودرو بنام خودم

من الان دادخواست بدوی را به دادگاه داده ام که طرف من باید پلاک و سند من را از رهن آزاد کند و بنام من کند. هنوز سند و پلاک در رهن شرکت است. شکایت خود را اعلام کرده ام. فعلا جواب برای من نیومده. از طریق پیشخوان حقوقی. و خسارت این مدت که من از کرج به لرستان آمده ام را چگونه اقدام کنم شغل من راننده اسنپ هستم. بخطر خلافی بالای 3تومان به بالا حکم توقیف ماشین دادن. من برای پرداخت خلافی اقدام کردم پلیس 10گفتن نمی توانید پرداخت کنید .خلافی کلا به شماره مالک بوده من بیخبر بوده ام. برای خسارت به من و ثبت سند بنام من آیا برای من مشکل نیست. تمام مدارک من کامل هستن. چندروز طول می کشه جواب شکایت من اعلام شود برای ثبت سند لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از انجام اقدام به تنظیم
سند رسمی شما میتوانید دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید و