مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه

با سلام. مستاجر چگونه می تواند برای دادگاه ثابت کند که موجر قادر به بازپرداخت ودیعه پس از زمان پایان اجاره نامه نیست؟
آیا متنی که توسط بنگاه نوشته شده باشه و دو شاهد امضا کنند کافی است ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به هر حال تا وقتی در آن مکان سکونت دارید مشمول اجرت المثل ایام تصرف می شوید . باید ملک را تخلیه کنید و کلید را به شورای حل اختلاف تحویل دهید و دادخواست استرداد ویعه مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
هريک احکام خاص خود را دارد
مگر ضمنی تایید شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با انقضای اجاره مستاجر باید تخلیه نماید و موجر باید وجه را واریز نماید چنانچه پس از اتمام قرارداد تخلیه ننمایید مشمول اجرت المثل می شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه قصد تخلیه دارید باید ابتدا تخلیه کنید و کلید را تحویل شورا دهید بعد برای مطالبه ودیعه اقدام نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اتمام مدت قرارداد اجاره مستاجر می تواند دادخواست مطالبه وجه ودیعه بدهد و طبق قرارداد وجه ودیعه را مطالبه کند