مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ رهن را موجر پرداخت نمیکنه

من همه برگه های تصویه شهرداری مالیات و حتی عوارض نوسازی مغازه و آب و برق و گاز رو پرداخت کردم مالک مغازه بهانه میاره و الان 20 روزه بعد از دریافت کلید پول پیش رو پرداخت نمیکنه و در ضمن دیوار پوش مغازه رو که ما انجام دادیم اجازه نداده برداریم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید دادخواست بدهید خسارت خود را نیز مطالبه نمایید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

دادخواست مطالبه استرداد مبلغ رهن بعلاوه هزینه ها را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تخلیه مغازه را تامین دلیل کنید و به استناد‌ مدارک دادخواست استرداد ودیعه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر مطالبه رهن مغازه را برای موجر ارسال نمایید

و چون شما قرارداد اجاره را گم کرده اید شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد اجاره و مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بوسیله دادخواست مطالبه نمایید جهت اخذ اطلاعات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا این سوال مورد پرسش قرار گرفته است . و در گذشته به این سوال به شکل جامع و کامل پاسخ داده شده است.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دیوار پوش را میتوانید بردارید
دادخواست مطالبه وجه بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه ودیعه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست واسترداد ودیعه وخسارت وارده بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه رهن را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اولین قدمی که باید بردارید، تلاش برای حل مسئله درون خود قبل از آنکه به دادگاه مراجعه کنید است. این شامل ارتباط با مالک مغازه و تلاش برای یافتن راه حلی است که برای هر دو طرف قابل قبول باشد. شما می‌توانید با مالک مغازه با مذاکره و توضیحاتی در مورد وضعیت خود، او را به پرداخت مبلغ رهن متعهد کنید.

در صورتی که مالک مغازه همچنان به پرداخت مبلغ رهن متعهد نیست، شما می‌توانید از وکیل خود درخواست کمک کنید. وکیل شما می‌تواند با مالک مغازه تماس بگیرد یا اظهارنامه بدهد و به او توضیح دهد که در صورت عدم پرداخت مبلغ رهن، شما به دادگاه مراجعه خواهید کرد. در صورتی که مالک مغازه همچنان به پرداخت مبلغ رهن اقدام نکرد، شما می‌توانید به دادگاه مراجعه کنید و از طریق قضایی به دست پرداخت مبلغ رهن برسید.

در مورد دیوار پوش مغازه هم، اگر شما به عنوان مستأجر قبل از انجام هرگونه تغییر در مغازه، مالک را مطلع نکرده‌اید، شاید نتوانید از این تغییرات بهره‌مند شوید. بهتر است با مالک مغازه در مورد این مسئله صحبت کنید و توافق کنید که آیا شما مجاز به انجام تغییرات هستید یا خیر. در صورتی که شما قبلاً با مالک مغازه در مورد این موضوع توافق کرده‌اید، می‌توانید با ارائه مدارک مربوطه به دادگاه مراجعه کنید و درخواست خود را برای دریافت حقوق خود براساس توافق قبلی ارائه دهید.