مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع از هزینه قلع و قمع

با سلام ملکی 80هکتاری در حدود 3 میلیارد تومان ارزش دارد که شریک در قسمتی ازآن بدون اذن شریک دیگر بنا ساخته حالا اظهارنامه برای قلع حدودا دوسال میشه داده شده ولی پاسخی به اظهارنامه ارسال نشده از طرفی هزینه دادخواست و کلا هزینه قلع و قمع را نمی دانیم چقدر میشه چون اگر هزینه زیاد باشه ممکنه نتونیم پرداخت کنیم لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هزینه دادرسی 3.5درصد ارزش خواسته محاسبه می گردد که اگر در توان نیست می توانید همزمان دادخواست اعسار از هزینه دادرسی زنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه دادرسی زیاد نخواهد شد

و شما باید دادخواست خلع ید
در ملک مشاع به طرفیت شریک اقامه نمایید اگر سند مالکیت داشته باشید
یا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه زیادی ندارد
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت کنید