مشاوره حقوقی رایگان - سند خودروی سرقت شده

سلام ، بنده یک وانت داشتم که حدودا 4 سال پیش به سرقت رفته و هنوز هم پیدا نشده ، البته مراحل قانونی دادگاه و آگاهی رو طی کردم و خودرو مسروقه ثبت شده ، حالا که می خام تو قرعه کشی ماشین حداقل شرکت کنم باید فاقد پلاک ثبتی باشم که متاسفانه هستم . نمی دونم با این سند خالی چکار کنم . ممنون می شم راهنمائی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست بلکه اداری است از ارگان مربوطه سوال کنید