مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در گزینش

سلام. بنده بعنوان نیروی پیمانکار در اداره دولتی به مدت ده سال است کار میکنم بعد از ده سال مجدد برای گزینش رفتم که بعد سوال جواب مصاحبه گر به بنده گفتن که در فرایض دینی ضعیف هستی و نماز نمیخونی حالا با گزارش اینکه من خودم گفتم نماز نمیخونم تو مصاحبه ردم کردن حتی تجدید نظر هم دادم رد شدم نامه عدم همکاری به واحد مربوطه و واحد مربوطه نامه تسویه من زده باتوجه به اینکه بنده این حرف نزدم که نماز نمی خونم ایا میتوان اخراج کنن ایا بنده باید تسویه حساب کنم تا تجدید نظر دوم بنویسم برای بررسی مجدد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل