مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ارتشاء

سلام
برادر من چند سال پیش به عنوان راننده اداره تعزیرات در اداره مشغول بوده تا سال پیش در شهریور ماه به عنوان خدمتگزار با حکم قرارداد کار معین در همان اداره مشغول به کار می شود تا اینکه در طی یکروز رییس اداره به یکی از مراجعین شماره تلفن برادرم را داده که طی تماس تلفنی که بعد از ظهر همان روز به برادرم کرده و گفته که بسته ای را بیا بگیر به رییس تحویل بدهید البته رییس قبل از آن به برادرم گفته بود که یک نفر به شما تماس می گیرد بسته اداری از ایشان تحویل بگیر و بسته را برایم بیاور ضمن تحویل گرفتن بسته نیروهای اطلاعات برادرم را دستگیر و از برادرم بازجویی کرده و برادرم اعلام نموده که این بسته متعلق به رییس می باشد که بعد از آن به راهنمایی آنها بسته به رییس داده شده که بعد از تحویل توسط رییس و بیرون رفتن برادرم از خانه رییس اداره اطلاعات ایشان را هم دستگیر می کنند و از آنها بازجویی شده که رییس اعلام می دارد که این پولها مال من نیست که بعد از ارجاع به دادسرای شهرستان آنها را به تهران دادسرای کارکنان دولت ارجاع می دهند و در آن جا نیز از ایشان بازجویی شده و بازپرس برادرم را مدت 45 روز در بازداشتگاه اوین در بند انفرادی بازداشت می کنند که بعد از آن با قرار وثیقه آزاد می شوند برادرم را که قرارداد شش ماهه با ایشان بسته بودند در پایان سال لغو قرارداد شد و اخراج شد
سوال
1 باتوجه به قرارداد ایشان آیا ایشان به عنوان کارمند حساب می شود و دادسرای کارکنان دولت صلاحیت رسیدگی دارند ؟
2  آیا اداره متبوع قبل از صدور حکم و اثبات مجرمیت آیا می توانسته قرارداد را لغو کند
3 آیا ملاقات با آقای رییس در این مدت برای برادرم مشکلی ایجاد نمیکند چون درخواست ملاقات کرده شایان ذکر است رییس هم با قرار وثیقه آزاد میباشند
4 با این وضعیت حکم دادگاه ایشان چی میشود ؟
آیا به نظر شما این کار صحیح است
ببخشید و با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

با سلام دوست عزیز اولا مشخص نکردید کدام شهرستان ارجاع به تهران داده است بفرض شهرستانهای استان تهران ،برابر تبصره ذیل ماده 8لایحه قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب مصوب 58 جرائم کیفری داخل در صلاحیت دیوان کیفر کارکنان دولت باید در دادگاههای جزایی مرکز استان رسیدگی شود وحدت رویه 31062هیات عمومی دیوان .
2.شما اشاره کردید در شهریور ماه ،قرار داد 6ماهه بسته شده و اواخر سال لغو شده طبیعی است باید لغو میشد تمام شده بود.
3.خدمتگزار با حکم قرار داد معین ...محتوی کار ایشان حتما تعریف شده است
و با توجه به تمام این موارد و احراز و عدم احراز سونیت رای صادر خواهد شد همه اینها در میزان و نوع مجازات موثر است .
4.ملاقات با متهم دیگر ،به نظر منطقی نمیباشد مگر لزوم احراز شود .
موفق باشید