مشاوره حقوقی رایگان - سلام من شناسنامه ام مائده س از نوزادی مهسان صدام کردن چطوری میتونم شناسنامه م تغییر بدم 12 سالمه؟

سلام من شناسنامه ام مائده است از نوزادی منو مهسان صدا زدن چطوری میتونم شناسنامه مو عوض کنم 12سالمه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا تا سن 18سالگی اداره ثبت احوال قبول نمیکند وباید پدربعنوان ولی شما از طریق دادگاه دادخواست تغییر نام بدهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تا سن 18سالگی اداره ثبت احوال قبول نمیکند وباید پدربعنوان ولی شما از طریق دادگاه دادخواست تغییر نام بدهد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست تغییر نام به دادگاه محل اقامت خودتان