مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم مائده

سلام من اسمم مائده اس ولی از بچگی به یه اسم دیگه صدام کردن، 18 سالمه و امسال کنکور دارم، میخواستم ببینم اگه مراحل تغییر اسمم تا بعد کنکور ادامه پیدا کنه، میشه با اسم مائده کنکور ثبت نام کرد و بعدش با اسم جدید کنکور داد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بعد از تغییرنام کلیه مدارک شما تغییر میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید
ابتدا باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و خانواده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر زمانی که شناسنامه شما نام جدید درج شود می‌توانید از آن نام استفاده کنید و مدارک خود را با نام جدید بگیرید همچنین تغییر نام مراحل پیچیده‌ای است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما هر زمانی که تغییر نام دادید با آن اسم شرکت خواهید نمود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر زمانی که نام جدید شما در شناسنامه ثبت شد نام جدید را به ارگان‌های دولتی اعلام می‌کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله در زمان تغییراسم تمام مدارک هویتی شما به این تغییر خواهد کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تا زمانی که نام شما از طریق قانون تغییر نکرده می بایست با نام فعلی خودتان اقدام نمایید .