مشاوره حقوقی رایگان - بی اعتبار کردن رای صادره

سلام. در صورت صدور دو رای در یک موضوع مالی (اجرت المثل ایام تصرف) به نحوی که رای اول قطعیت یافته و به نفع خوانده بوده ولی بعد از گذشت 3 سال دوباره در همان موضوع رای به ضرر خوانده صادر شده و قطعیت یافته. حالا بعد از گذشت چندین ماه از صدور رای دوم در حالی که خوانده به دلیل عدم پرداخت محکوم به در زندان به سر می برد متوجه این اختلاف در آراء در یک موضوع واحد شده ایم؛ آیا می توان رای دوم را بی اثر و باطل کرد و اگر می توان از چه طریق و مرجعی باید رسیدگی کنیم؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

اگر در پرونده اول رای به بی حقی خواهان صادر یا دعوای وی ابطال شده باشد می توانید از طریق اعاده دادرسی اقدام کنید ولی اگر رد دعوی به دلیل مسائل شکلی بوده و یا قرار عدم استماع دعوی صادر شده باشد خیر