مشاوره حقوقی رایگان - خانه باغ و اداره برق

سلام
ما برای گرفتن برق برای باغمان خانه باغ نداشتیم. با یکی از هم روستایی هایمان صحبت کردیم خانه باغ او را به جای خانه باغ خودمان به کارشناس اداره برق نشان دادیم. و مجوز را دریافت کردیم. و الان دو سال است که از آن استفاده‌ میکنیم. ولی الان هم روستاییمون می گوید که می خواهد برود و شکایت کند، به خاطر کاری که ما کردیم و می گوید که پشیمان شده و حالا خودش می خواهد برق بگیرد.
و منکر آن است که قبلا به کار ما رضایت داده، می خواستم بدانم اگر او شکایت کند . چه اتفاقی می افتد ؟! آیا جریمه دارد ؟! زندان دارد؟!

پاسخ ها :

انشعاب برق برای باغ برق برای باغ