مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی بدوی

با سلام خسته نباشید برای بنده پیام دادخواست اومد که وارد سامانه شدم و از روی شماره پرنده ای که ارسال شده بود مشاهده کردم که پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به خواسته های مطالبه مهریه و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی در تاریخ .....ثبت شد.یعنی چی؟
و دوم اینکه پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ ....می باشد حدود ده روز مانده تا نظارت آیا باید کاری انجام دهم ؟ در ضمن خانومم قبلا از طرف اداره ثبت مطالبه مهریه انجام داده بودن که پرونده مختومه شد خواهش میکنم پاسخ دهید تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر نیاز به انجام کاری نیست بعد از صدور رای اعسار دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید بعد از اینکه دادنامه صادر شد درخواست اعسار داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسرتون دادخواست مطالبه مهریه داده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسرتون دادخواست مطالبه مهریه داده است
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است