مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از پلاک

سلام خسته نباشی یه نفر پلاکشو تغییر میده میره داخل طرح ترافیک جریمش برای من میاد باید چکار کنم چون عکسی هم ارسال نمیشه که ماشین چی بوده فقط شماره پلاک رو جریمه میکنن تا الان 13 بار رفته بالای یه ملیون من رو جریمه کردن ممنونم میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صورتی که خلافی توسط دوربین ثبت شده باشد و فرد مطمئن باشد که در لحظه ثبت تخلف در محل مورد نظر حضور نداشته، باید به مراکز اجرائیات پلیس راهور در سراسر کشور مراجعه کنند. هموطنان توجه داشته باشند که در این زمینه نیازی نیست به دفاتر پلیس 10 مراجعه کنند چرا که در این خصوص فقط مراکز اجرائیات پاسخگو هستند

در همان ابتدای مراجعه، همکاران ما تصویر تخلف ثبت شده را مشاهده می‌کنند و در همان جلسه مشخص می‌شود که جریمه حقیقی است یا از طریق پلاک مخدوش، جریمه به اشتباه صادر شده است. به‌طور مثال چندی پیش، فردی به سازمان مراجعه کرد و شکایت داشت که نزدیک به 10 مورد جریمه ثبت تخلف به وسیله دوربین برای وی صادر شده، بلافاصله پس از بررسی‌های لازم مشخص شد که پلاک خودرو چندین بار دستکاری شده بود و نام خودرو، تیپ و مدل خودروی مشاهده شده در فیلم‌ها با پلاکی که جریمه شده، یکسان نیست. پس از مشخص شدن نتیجه و احضار مالک، جرایم فوق الذکر جابه‌جا و فرد متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.