مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

سلام من چند سال قرعه کشی شرکت کردم و هرماه پول حضوری به فرد تحویل دادم. این فرد پول بیشتر شرکت کننده هارو بالا کشیده و یه تعدادی پول گرفتن و باقی شرکت کننده ها مثل من پول نگرفتن. من فقط شاهد دارم که از ایشون شکایت کنم. این فرد متواری شده و پول مردم خرج خانواده خودش کرده و به ما میگفت که مردم پولو نیاوردن و پول جمع نشده و تا اینکه حجم پول زیاد شد. این خانم و شوهرش حتی از یه عده ادم پول قرض گرفتن و اونا هم شاکی هستن. یه عده خیانت در امانت شکایت کردن. من هم میخوام شکایت کنم نمیدونم خیانت درامانت شکایت کنم یا کلاهبردار یا طلب وجه کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
اگر مدرک داری هر دو اتّهام درسته و مطالبه وجه حقوقی و زمانبره. حالا شما باید ببینی دلیلت با کدوم اتّهام انطباق بیشتری داره. پیشنهاد من مراجعه به وکیل دادگستریست.
موفّق باشید