مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز با شی و پارگی مقعد مرد با مرد

سلام من یکی از اشناهامون به دلایل ناموسی با چن نفر ب یه مرد دیگه دعوا میکنن و با چوب ازار جنسی میدنش و مقعدش پاره میشه و پنج روز هم بیمارستان بود میخاستم ببینم حکم اینکار چیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات حبس و پرداخت دیه
خواهد داشت
و اگر عمل لواط صورت گرفته باشد و به عنف باشد و
این موضوع در دادگاه احراز و
اثبات گردد مجازات اعدام برای فاعل
خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تجاوز به عنف بوده مجازات ان را دارد و اگر در حد اسیب سطحی باید پزشکی قانونی ان را تعیین کند و اگر لواط بود حد اعدام برای فاعل جرم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده نامبردگان اقدام به آدام ربائی کرده و چون با آزار جنسی بوده به حداکثر مجازات حبس محکوم خواهند شد و از طرفی دیه نیز باید پرداخت شود
و اگر ثابت شود لواط نیز به عنف انجام شده به مجازات اعدام محکوم خواهند شد.