مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام.من حدود یک سال و سه ماهه با اقایی در ارتباطم که متاهل هستن. و در این بین بارها من رابطه رو تموم کردم و ایشون باز اومدن سمت من و چندبارم رابطه جنسی داشتیم بدون دخول چون من بارها عینا بهشون گفتم که بکارتم برام خیلی خیلی مهمه.کمتر از 12ساعت پیش ما رابطه جنسی داشتیم و ایشون بخاطر فشارهای زیادی که به من اوردن پرده م رو از دست دادم.با اینکه خونریزی هم داشتم ایشون زیر بار نرفتن.در اخر با کلی تهدید گفتن میبرمت ترمیم کنی.من چیکار میتونم بکنم.خانواده م بفهمن منو میکشن.به هیچکس نمیتونم بگم.توی پیام های دیگران خوندم که اگر طرفین رضایت داشتن هیچکاری نمیشه کرد.من به رابطه عادی رضایت داشتم نه دخول و زدن پرده.چیکار میتونم بکنم.توروخدا راهنماییم کنید دارم سکته میکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی ممکن نیست که در قانون برای میزان دخول در رابطه حد مشخص کنید !! و بیشتر از ان حد را تجاوز بدانید!! اقدام شما دو نفر رابطه نامشروع بوده و جرم است و در صورت اثبات مستوجب کیفر میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما بارها با نامبرده رابطه داشته اید و رابطه نیز با رضایت شما بوده و به نظر نیز قابل اثبات است بنابراین شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بایدفورا اقدام به شکایت و انجام معاینه توسط پزشکی قانونی بکنید و شرایط خاصی دارد که جهت مشاوره تلفنی تماس بگیرید