مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی به دلیل واریز مبلغ زیاد

سلام وقتتون بخیر ، من تو کار ارز دیجیتال و کریپتو کورنسی هستم که پارسال مبلغ 33 میلیارد تومن تتر داشتم و اونو تبدیل به ریال کرده و به حساب بانک صادرات خودم واریز کردم و حساب من مسدود شد و الان نمیتونم حساب خودمو باز کنم و اینا میگن باید توضیح بدی از کجا اومده این پول ، من تتر که داشتم به ولت شخصی انتقال دادم و ایشونم معادل 33 میلیارد 735 میلیون تومن رو به حساب من واریز کردن و این اتفاق افتاد ،
1_میخاستم بدونم طبق کدوم ماده تبصره حساب من بسته شده ؟
2_اصلا همچین ماده تبصره ای هست که به دلیل واریز زیاد حساب ببندن ؟
3 _من ارزش معاملاتم تو سه سال اخیر 130 میلیارد تومن بوده و الان تتر دادم اونارو چجوری باید تبدیل به ریال بکنم و به حسابم وارد کنم ؟
4_ من اقامت کشور کانادارو گرفتم و تا 20 روز دیگه عازم تورنتو هستم و میخاستم نصف نقدینگیم ایران بمونه آیا راه حلی وجود داره من این پولمو بتونم ریال کنم به حسابم بریزم قانونی ؟
هرجای دنیا پول ارز وارد کنی دستتو میبوسن اینجا این بلا سرم اومده ، ممنون میشم راهنمایی کنین اگه نشه بدونم حداقل پولمو بقیشو ببرم کانادا ، واگه دوستان وکلا کسی مطمئنه میشه کاری کرد ممنون میشم هماهنگ کنیم پرونده منو بعهده بگیرن و حلش کنن ، قبل اینکه من برم وکالت بدم و هزینه هاشو و قراردادشو ببندیم ، فقط در صورتی که احتمال موفقیت 100 درصد هست اعلام کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. ضمنا هیچ گاه وکیل، تضمینی کار نمیکند زیرا تخلف است و تعهدات وکیل تعهد به وسیله است نه نتیجه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
علت توقیف حساب بانکی ، به خاطر وجود شبهه در مورد جرم پولشویی می باشد و شما باید با ارائه مستندات و مدارک توضیح بدهید که پول از خارج از کشور به حساب شما وارد شده است و ...

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد