مشاوره حقوقی رایگان - آبجو در ماشین گرفتن

سلام وقتتون بخیر. ببخشید ما ابجو رو پخش میکردیم که یکی از مشتری ها ما رو فروخت و ما رو گرفتن و 300بطری 320 سی سی بود بعدا الان اومدیم تا وثیقه بزاریم تا فعلا ازاد شه بعدا الان بردنش نمایشگاه نمیدونم چی بود که اون ها رو به نمایش بزارن میشه لطف کنید بگید جرائم چی میشه از نظر پولی مشکلی ندارم و هر چقدر بخوان میدم تا ازادم کنن فقط زندان نرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

‌ماده 702 - هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(74)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.
اگر بیش از 20 لیتر باشند علاوه بر مجازتهای فوق الذکر وسیله نقلیه نیز به نفع دولت ضبط می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متاسفانه شما مجازات جزا نقدی و
حبس و مصادره خودرو خواهید
داشت

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
مطابق ماده 702 قانون مجازات اسلامی، 6 ماه حبس و جریمه نقدی از 1 تا 5 برابر ارزش عرفی مشروب مکشوفه دارد البته اگر فاقد سابقه کیفری باشد حبس قابل تبدیل به جریمه نقدی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان مجازات بسته به شرایط متهم و پرونده به تشخیص قاضی تعیین میشود